Onze werklocaties

De werklocaties van Accres zijn allemaal terug te leiden naar het bestaan van Accres, namelijk Accommodaties, Recreatie, Educatie en Sport.

Groeiende dienstverlenende onderneming

Werken bij Accres betekent werken bij een groeiende dienstverlenende onderneming. We investeren slagvaardig in het verbeteren van die commerciële activiteiten waar de markt om vraagt. Klantgericht denken en werken staan bij onze dienstverlening centraal.

Sport, educatie, ontspanning en recreatie

De diversiteit in werkzaamheden op het gebied van sport, educatie, ontspanning en recreatie zorgt ervoor dat Accres een aantrekkelijke en interessante werkgever is. Daarnaast is er sprake van een informele bedrijfscultuur, die een bijdrage levert aan een ontspannen werkklimaat.

Diverse functies op allerlei werkterreinen

Accres hecht er waarde aan dat haar werknemers het gevoel te geven dat zij bij Accres horen en zich betrokken voelen bij de organisatie. Als we vacatures hebben, dan zoeken we naar mensen die zowel zichzelf als Accres verder willen ontwikkelen. We beschikken over diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus zoals toezichthouders in het zwembad, dierverzorgers op de kinderboerderij en diverse functies bij stafonderdelen op het gebied van verhuur, financiën, vastgoed, ICT en HR.

De locaties zijn: