Wij hechten waarde aan het ontwikkelen van onze medewerkers, maar ook in het investeren in de toekomst…in jou dus! Jaarlijks bieden wij plaats aan zo’n 30 tot 50 stagiaires, waarbij we onderscheid maken tussen stageplekken, afstudeerplekken en leerwerkplekken.

Diverse vakgebieden

Op diverse vakgebieden kun je bij ons stage lopen of afstuderen. Alle stagiaires en afstudeerders werken zelfstandig, waarbij er natuurlijk wel begeleiding is door een ervaren medewerker van Accres.

Leer-werkplekken

Accres heeft contacten met diverse vakscholen en ROC-opleidingen, waardoor we de mogelijkheid van leer-werkplekken kunnen aanbieden. Een aantal locaties zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf en ook zijn er medewerkers die gecertificeerd zijn als leermeester.

Vergoeding

Stagiaires, afstudeerders en leerlingen met een leer-werkplek ontvangen, op verzoek van de leidinggevende binnen Accres, een vergoeding die gebaseerd wordt op het aantal uren per week en de duur van de stageperiode.

Ervaringen
van onze stagiaires

“Mijn stageperiode binnen Accres vloog voorbij! Ik kon in een prettig werkomgeving mijn scriptie schrijven en bovendien waren mijn collega’s super gezellig. Het is een ervaring dat ik niet snel zal vergeten.”

Afdeling Financiën
Stagiaire

"Tijdens mijn stage kon ik zelfstandig werken aan mijn scriptie over interne communicatie. Ik kreeg veel vrijheid en mocht ook meewerken met de afdeling Marketing, Communicatie & Sales om meer gevoel met de organisatie te krijgen. Top ervaring!"

Afdeling Marketing, Communicatie & Sales
Stagiaire