In 1999 kwam Accres op eigen benen te staan. Afkomstig van een afdeling van Gemeente Apeldoorn en na een kerntaken- /bezuinigingsdiscussie werd het tijd om zelfstandig het maatschappelijk vastgoed te beheren en exploiteren. Met meer dan tachtig accommodaties verdeeld over de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel voert Accres met plezier de (gemeentelijke) opdrachten uit, met als doel een zo hoog mogelijk maatschappelijk rendement. Dit mogen we inmiddels doen voor meerdere (gemeentelijke) opdrachtgevers.

Ontwikkelen van totaalconcepten

Wij zijn er om gemeenten te helpen het geluk van hun bewoners te vergroten. Hoe wij dat doen? Door het ontwikkelen van totaalconcepten om bewoners te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren. Voor onze opdrachtgevers zijn we een enthousiaste, betrouwbare partner met ambitie. Wij houden van resultaten. Die staan en maken wij zoveel mogelijk meetbaar. Zo realiseren wij geluk in de buurt en ontzorgen wij onze opdrachtgevers.

Missie

Wij geven bewoners en bezoekers ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, ontspannen, ervaren en om te leren. Met elkaar staan we voor meer gezondheid en geluk. 

Visie

Vanuit concepten ondernemen wij met onze accommodaties, locaties en (sportieve) activiteiten, deze manier is onderscheidend. Daarmee zijn wij een onmisbare partner voor een gemeente, het gebied, haar inwoners en bezoekers. Onze medewerkers en inspirerend netwerk maken daarbij het verschil.

Kernwaarden

De kernwaarden waar wij vanuit werken zijn:

 • Betrouwbaar
  Wij zijn oprecht en komen onze afspraken na.
   
 • Gastvrij
  Wij verwelkomen iedereen.
   
 • Meedenkend
  Wij hebben aandacht voor de behoefte en kunnen inspelen op wensen.
   
 • Toegankelijk
  Wij zijn gemakkelijk vindbaar en laagdrempelig te bereiken.
   
 • Lokaal betrokken
  Wij weten wat er in de omgeving speelt en passen onze producten en dienstverlening daar op aan.
   
 • Trots
  We zijn trots op wat we doen.

 

Bezoek onze website voor meer informatie.