Drie zwembaden in Apeldoorn zijn in het beheer van Accres. Het gezellige familiebad Aquacentrum Malkander, het prachtige openluchtbad Boschbad en doelgroepenbad Het Kristal.

Aquacentrum Malkander

Dit zwembad ligt in Apeldoorn-Zuid en is een zwembad geschikt voor het hele gezin én de fanatieke sporter. Het wedstrijd-, instructie- en recreatiebad faciliteren de Apeldoorner als het gaat om sporten, ontspanning en recreatief zwemmen. De verschillende binnen- en buitenbaden, glijbaan en rustieke wellness maken dat Aquacentrum Malkander hét overdekte zwembad voor Apeldoorn is. Aquacentrum Malkander is in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon en biedt het Nationale Zwem-ABC aan.

Boschbad

Het grootste openluchtbad van Nederland! De ligweides zijn geschikt om te zonnen en het beachvolleybalveld om te sporten. Tot slot maken spelen in het peuterbad en een rondje langs de midgetgolfbaan een zomers bezoek aan het Boschbad compleet. Het Boschbad is in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Het Kristal

Als onderdeel van het multifunctionele karakter van het Kristal zijn er ook een zwembad en sport-/ gymvoorzieningen. In het zwembad vinden met name (aangepaste) wateractiviteiten op het gebied van speciaal onderwijs plaats. Daarnaast worden er ook andere (reguliere) zwemactiviteiten georganiseerd, zoals les-, banen- en doelgroep zwemmen.