Sollicitatieprocedure

Solliciteer je naar een functie bij Accres? Vul dan onder de vacature het formulier in of mail je CV en motivatie naar sollicitaties@accres.nl. Vermeld daarbij in het onderwerp altijd de functie waarop je solliciteert en geef in je CV je naam, adresgegevens en e-mailadres aan.

In de vacaturetekst wordt aangegeven tot welke datum sollicitaties welkom zijn. Reageer je na deze sluitingsdatum, dan wordt je sollicitatie niet meer in behandeling genomen.

Kandidatenselectie

Als je je sollicitatie gestuurd hebt naar ontvang je een automatische ontvangstbevestiging per e-mail. Als je wordt uitgenodigd, dan wordt er telefonisch of via de e-mail contact met je opgenomen.

In de vacaturetekst staat de procedure vermeld welke wordt gevolgd als je niet behoort tot de kandidaten met wie de selectieprocedure zal worden voortgezet.

Accres behandelt alle gegevens in de brieven en CV’s vertrouwelijk. Wanneer de procedure is afgelopen en je bent niet geselecteerd voor de functie, dan vernietigen wij deze gegevens. Hier wordt alleen vanaf geweken indien wij hierover expliciet contact met je hebben opgenomen en hier met je een afspraak over hebben gemaakt.

NVP sollicitatiecode

Accres onderschrijft de NVP sollicitatiecode. Deze sollicitatiecode bevat basisregels die arbeidsorganisaties naar het oordeel van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP) in acht horen te nemen bij werving en selectie ter vervulling van vacatures.

Als sollicitant heb je recht op:

  • een eerlijke kans op aanstelling;
  • informatie;
  • privacy;
  • een vertrouwelijk behandeling van je persoonlijke gegevens;
  • een doelmatige sollicitatieprocedure;
  • toegang tot een geschillencommissie.