Carla Maessen nieuwe directeur van Accres

30 oktober 2020

Per 1 januari 2021 begint Carla Maessen als algemeen directeur van Accres. Carla Maessen volgt daarmee Piet-Hein Kolff op die eerder dit jaar bij Accres is vertrokken.

Carla Maessen heeft vanuit haar rol als directeur van De Keizerskroon in Apeldoorn een relevant netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en bij de gemeente Apeldoorn. Door haar actieve bijdrage als voorzitter en medeoprichter van Apeldoorn Congresstad en Taskforce Giro heeft zij geleerd om te werken in het publiek/privaat speelveld. Na zelf diverse commerciële functies te hebben vervuld heeft zij ook vanuit haar eigen organisatie bedrijven geholpen hun commerciële en klanttevredenheid doelstellingen te realiseren.

De Raad van Commissarissen van Accres heeft de afgelopen maanden gebruikt om een passend profiel op te stellen en een nieuwe directeur te werven en selecteren. De Voorzitter van de Raad van Commissarissen Hannet de Vries – in ’t Veld geeft aan:“We zijn verheugd te melden een kandidaat te hebben gevonden die aan onze eisen voldoet. Carla Maessen heeft een duidelijke visie en mening over het verbeteren van klantgerichtheid en medewerkersbetrokkenheid, daarnaast heeft zij aandacht voor product doorontwikkeling en een sterk lokaal netwerk ”.

Carla Maessen ziet er naar uit om aan de slag te gaan als nieuwe directeur van Accres. “Na mooie jaren bij Bilderberg Hotels begint voor mij een nieuw avontuur bij Accres, een prachtig bedrijf met een belangrijke maatschappelijke positie. Ik heb er enorm veel zin in om met deze nieuwe uitdaging de doelstellingen van Accres te helpen realiseren”, aldus Maessen.

Accres

Accres beheert en exploiteert maatschappelijk vastgoed in opdracht van gemeenten in Gelderland en Overijssel. Daarnaast vervult Accres een sleutelrol in het verder ontwikkelen en implementeren van programma’s en activiteiten gericht op sporten, bewegen en recreatie door de inwoners van de gemeenten waarvoor zij werken. Bij Accres wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat maatschappelijk vastgoed een sleutelrol vervult bij het realiseren van gemeentelijk beleid. De accommodaties van Accres bieden mensen letterlijk de ruimte om elkaar te ontmoeten, om te ontspannen en om te sporten. Accres vindt het belangrijk dat de bezoekers gastvrij worden ontvangen en elke keer weer met plezier een wijkcentrum, een gymzaal, een zwembad, een kinderboerderij of Stadspark Berg & Bos bezoeken. Meer informatie: accres.nl