Een park; uitermate geschikt voor een picknick op een zonnige middag of voor een heerlijke wandeling. Door de omgeving en buitenlucht is dit echt een plek om te ontspannen of om je sport uit te oefenen door een rondje te hardlopen.

Stadspark Berg & Bos

Met Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn brengen we een stuk natuur dichter bij de bewoners van Apeldoorn. Onze eigen groenbeheerploeg zorgt er elke dag voor dat het park zich van haar mooiste kant laat zien. Dit onderhoud hebben we in eigen beheer. Ook de ondersteuning bij evenementen op de Bosweide behoort tot de werkzaamheden. Het park is de entree voor verschillende partners, zoals Apenheul en Klimbos Veluwe.

Parkeren Apeldoorn-West

De centrale parkeerplek in Apeldoorn-West (bij Stadspark Berg en Bos) wordt ook beheerd door Accres. De parkeerdienst zorgt in het hoog-en laagseizoen ervoor dat alle bezoekers voor een dagje uit hun auto goed en veilig kwijt kunnen.

FSG-Campus

De FSG-Campus in Apeldoorn is hét sportcomplex voor (aanstormend) sporttalenten. Het voormalige Wegener terrein is ingericht met sporthallen en diverse sportfaciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een fysio gevestigd en ook de sportafdeling van het lokale ziekenhuis heeft een vaste standplaats op de campus. Kortom, alles voor de (inter)nationale sportstudent is op de campus voorhanden en zij kunnen de basis leggen voor een goede sportcarrière. Het hoofdkantoor van Accres is ook gevestigd op de FSG-Campus. Vanuit daar faciliteert en beheert Accres de sportaccommodaties en verleent diverse diensten voor de overige huurders op de campus. Het groenbeheer van het complex is bijvoorbeeld ook in handen van de groenploeg van Accres.