Kom werken bij het Boschbad

We hebben meerdere vacatures voor je beschikbaar bij Openluchtbad Boschbad, Aquacentrum Malkander en Stadspark berg & Bos!

Wil je komen werken bij het Boschbad? Bekijk dan deze vacatures:

  • Horecamedewerker Boschbad
  • Lifeguard Boschbad en Malkander: deze vacature is voor dit jaar al vervuld.
  • Receptionist(e) Boschbad: deze vacature is voor dit jaar al vervuld.

Vacature Malkander:

Vacature Stadspark Berg & Bos:

Het Boschbad
Het Boschbad is onderdeel van Accres en één van de oudste en mooiste openluchtzwembaden die ons land kent en bestaat dit jaar al 90 jaar. Het openluchtbad Boschbad ligt tussen de bomen in Apeldoorn-West en is niet meer weg te denken uit het historisch beeld van Apeldoorn. Tijdens de zomermaanden is het Boschbad dé plek om heerlijk te komen zwemmen, relaxen en plezier hebben met familie of vrienden.

Stadspark Berg en Bos
De parkeerplaats bij Stadspark Berg & Bos wordt beheerd door Accres. Hier parkeren onder andere bezoekers van de Apenheul en het Boschbad. In het (hoog)seizoen kan het erg druk zijn; bezoekers willen dan graag zo snel mogelijk genieten van hun dagje weg!

Aquacentrum Malkander
Aquacentrum Malkander is onderdeel van Accres en hier kun je terecht voor vele verschillende manieren van zwemmen. Naast dat je banen en recreatief kunt zwemmen, heeft Aquacentrum Malkander een divers aanbod aan Aquasporten. Ook voor zwemles ben je bij Aquacentrum Malkander aan het juiste adres. Van het zwem-ABC, tot Baby-Peuter-Kleuter zwemmen, snorkelen en zwemles voor volwassenen.