ZERO55 Enschede viert 1e verjaardag

Op donderdag 20 december viert ZERO55 Enschede haar 1e verjaardag. Een jaar geleden openden de deuren van het gloednieuwe Family Entertainment Center op het Go Planet Parc dat 7 dagen per week geopend is. Inmiddels hebben al vele bezoekers kennis gemaakt met elektrisch karten, lasergamen, virtual reality racing, de mini escape rooms en de interactieve klimmuur. Zo zijn er in het eerste jaar bijna 3 miljoen laserstralen afgevuurd en reden de elektrische karts samen bijna 40.000 kilometer, wat 16.000 kg Co2 bespaarde. Om de eerste verjaardag te vieren staat er op 20 december voor de eerste 50 bezoekers een stukje taart klaar.

Het indoor activiteiten centrum is zeer tevreden over het eerste jaar, waarin veel gasten de locatie hebben bezocht. “We krijgen veel positieve reacties, vooral de combinatie van verschillende activiteiten voor jong en oud worden erg gewaardeerd. In de herfst hebben we een klanttevredenheidsonderzoek gehouden en die resultaten waren over het algemeen erg positief. Natuurlijk zijn daar ook verbeterpunten uitgekomen en daar zijn we blij mee, want hierdoor houden we onszelf scherp” aldus Manager Peter Plantenga.

Volop in ontwikkeling

“We zijn het eerste jaar continu in ontwikkeling geweest. We hebben de locatie gerestyled met nieuw meubilair, er is een Virtual Reality Racing Room in mei geïntroduceerd en op dit moment wordt de entree verbeterd. Ook hebben we ons boekingssysteem aan de website gekoppeld, waardoor bezoekers online hun activiteit kunnen boeken. Veel gasten maken hier al gebruik van” aldus Plantenga. Vooral de combideals zijn erg in trek, waarbij activiteiten voordelig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door het jaar heen zijn ook de openingstijden verder uitgebreid, in de vakanties is ZERO55 al vanaf 10.00 uur geopend. Hierdoor wordt ook het personeelsteam verder uitgebreid. Ben je ook geïnteresseerd in een leuke (bij)baan? Ga dan naar www.zero55.nl en vul het sollicitatieformulier in.

Tweede locatie in Apeldoorn

Vanaf juni 2019 komt er ook een tweede locatie van het concept ZERO55, namelijk in Apeldoorn. De locatie wordt volledig nieuw gebouwd en bestaat uit een gecombineerde indoor én outdoor kartbaan, lasergamen, glow bowling, escaperooms, virtual reality games en diverse andere games.