Directeur Accres nieuw bestuurslid Toeristisch Platform Apeldoorn

Apeldoorn- De directeur van Accres, Piet-Hein Kolff, is vanaf 2 april het nieuwe bestuurslid van Toeristisch Platform Apeldoorn.

Piet-Hein Kolff is gevraagd omdat Accres onder andere de dagrecreatie van Kinderparadijs Malkenschoten, Stadspark Berg & Bos, Boschbad en ZERO55 vertegenwoordigt. “Ik kijk uit naar deze periode als bestuurslid, om samen met het toeristisch platform de krachten te bundelen en Apeldoorn nóg aantrekkelijker te maken voor de toerist”, aldus Piet-Hein Kolff.

Accres

In 1999 kwam Accres op eigen benen te staan. Afkomstig van een afdeling van Gemeente Apeldoorn en na een kerntaken- /bezuinigingsdiscussie werd het tijd om zelfstandig het maatschappelijk vastgoed te beheren en exploiteren. Met meer dan tachtig accommodaties verdeeld over de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel voert Accres met plezier de (gemeentelijke) opdrachten uit, met als doel een zo hoog mogelijk maatschappelijk rendement. Dit doen zij inmiddels voor meerdere (gemeentelijke) opdrachtgevers.

Toeristisch Platform Apeldoorn

Gelegen in de rust en ruimte van de Veluwe ligt Apeldoorn, een levendige stad met alle voorzieningen binnen handbereik. In de gemeente Apeldoorn hebben toeristische ondernemers zich verenigd in het Toeristisch Platform Apeldoorn. Dit platform is van en door ondernemers in de Apeldoornse vrijetijdssector. Het Toeristisch Platform komt diverse keren per jaar bij elkaar en werkt op diverse terreinen en projecten nauw samen. Behalve het plenaire overleg zijn er ook diverse werkgroepen waarin ondernemers samenwerken. De locatie van het overleg rouleert, waarbij elk van de deelnemers beurtelings hun locatie ter beschikking stellen.