Boschbad (eerder) open!

De temperatuur stijgt, het wordt aankomende week echt Boschbad weer. Het Boschbad in Apeldoorn heeft daarom besloten om eerder open te gaan. Zij zijn namelijk vanaf dinsdag 23 juni elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf 1 juli gelden nog ruimere openingstijden. Nieuw dit jaar is het vooraf reserveren van je plek bij recreatief zwemmen en het reserveren van tijdsblokken voor banenzwemmers in het wedstrijdbad.

Abonnement voor € 39,-

Het is nog mogelijk om een abonnement in de voorverkoop aan te schaffen voor slechts €39,- (via Boschbad.nl). De abonnementhouders hebben voordeel. Zij krijgen namelijk als eerste de mogelijkheid om tijden te reserveren voor deze openingsweek, voordat de losse e-tickets in de verkoop gaan op maandagavond. Verder hebben zij natuurlijk onbeperkt toegang om lekker te zwemmen, sporten en ontspannen.

Reserveren verplicht

Een bezoek aan het Boschbad gaat dit jaar iets anders dan we van het openluchtbad gewend zijn. Er zijn namelijk maatregelen omtrent Corona genomen, zodat een (zwem)bezoek op een veilige en verantwoorde manier kan. Naast de aangegeven instructies op locatie, is het ook nodig om vooraf je bezoek (online) te reserveren. Meer informatie over de maatregelen staat op Boschbad.nl.

Recreatief zwemmen

Zowel met als zonder abonnement dien je een plek te reserveren via de webshop van het Boschbad. Als je een abonnement hebt, dan neem je deze samen met je starttijd reservering mee naar de kassa. Beide worden gescand en daarna kun je heerlijk zwemmen.

Banenzwemmen

Voor de banenzwemmers is er dit jaar een extraatje! Er zijn namelijk tijdsblokken te reserveren speciaal voor banenzwemmers in het wedstrijdbad. Dit kan ieder uur en zo kun je altijd terecht voor je vaste ronde.

De tijdsblokken voor het banenzwemmen en het reserveren van een dag en starttijd voor recreatief zwemmen kan via Boschbad.nl