Accres en Hanos Nederland gaan samenwerken vanaf 1 mei a.s.

Na een uitgebreid inkoopproces volgens de Europese Aanbestedingsregelgeving heeft Accres op 29 april jongstleden met Hanos Apeldoorn een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een periode van 3 + 1 jaar ingaande per 1 mei 2019.

Tijdens dit proces is Accres begeleid door de organisatie Coppa.

Hanos scoorde uiteindelijk het beste op kwaliteit en prijs. Daarbij is Accres verheugd met een van oorsprong Apeldoorns familiebedrijf intensief te gaan samenwerken.

Inmiddels is Hanos één van de grootste leveranciers van ‘food & beverages en non-food producten voor met name de horeca’. Hanos is landelijk goed vertegenwoordigd met zowel een eigen distributiecentrum als afhaallocaties.

Met de nieuwste vestiging Hanos Hengelo in aantocht, is Accres verzekerd van een goed netwerk van Hanos vestigingen in de buurt van haar locaties in Apeldoorn, Almelo en Enschede.

De komende periode wordt het kernassortiment doorgenomen en mogelijk aangevuld en worden de eerste leveringen gepland in onderling overleg. Vervolgens gaan Accres en Hanos gezamenlijk hun ambities op maatschappelijk verantwoord ondernemen en thema’s als duurzaamheid, gezondheid verder uitwerken met elkaar. Dit met als doel om maximale aansluiting op het beleid van Accres te verkrijgen en de door Hanos te leveren maatschappelijke prestaties nader meetbaar te maken. 

 

Op de foto:

  • (links) Peter Vaandrager, commercieel directeur Hanos Apeldoorn
  • (rechts) Piet Hein Kolff, directeur Accres